12 jucători ar putea debuta pentru Naţională în meciul cu Kârgâzstan

Doisprezece jucători noi ar putea debuta pentru Naţionala Moldovei în meciul amical cu echipa Kârgâzstanului, care va avea loc vineri, 14 iunie, la Tiraspol. Majoritatea fotbaliştilor care au jucat în meciul cu Polonia au primit câteva zile de vacanţă, transmite IPN.

„Ei şi-au dorit să rămână, dar a doua zi după meciul cu Kârgâzstan trebuiau să înceapă pregătirile pentru noul sezon şi, astfel, ar fi rămas fără odihnă. De aceea, le-am mers în întâmpinare şi i-am învoit să plece”, a declarat selecţionerul Ion Caras în cadrul undei conferinţe de presă, organizată pe 10 iunie.

Din cei 23 de jucători convocaţi, majoritatea sunt din campionatul intern. Rapid Ghidighici are 5 reprezentanţi, Milsmai Orhei şi Academia Chişinău – câte 3, Dacia şi Zimbru Chişinău –  câte 2, iar Veris Chişinău, Speranţa Crihana Veche, Sheriff Tiraspol şi FC Costuleni - câte unul.

„Pentru unii jucători acest meci este o şansă de afirmare. Voi şti pe cine aş putea conta în viitor. I-am rugat să abordeze destul de serios adversarul, care vine după o serie de 4 victorii la rând”, a mai spus Ion Caras. Antrenorul a subliniat că victoria rămâne obiectivul principal în partida contra Kârgâzstanului, care va începe la ora 20.00 la CS Sheriff din Tiraspol.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.