Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat

Termoelectrica a obținut, la sfârșitul lunii martie, patru certificări pentru implementarea și menținerea  Sistemului de Management Integrat conform condițiilor a patru standarde internaționale. E vorba de Sisteme de management al calității, Sisteme de management de mediu, Sisteme de management al sănătății și securității ocupaționale şi Sisteme de management al energiei, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Termoelectrica, aceste standarde, înglobate într-un Sistem de Management Integrat, asigură îmbunătățirea continuă a performanțelor companiei, permite verificarea impactului activităților, produselor și serviciilor asupra mediului, gestionarea sistematică a proceselor identificate şi stabilirea obiectivelor și sarcinilor respective pentru a le îndeplini și a demonstra realizarea lor.

Veaceslav Eni, director general al Termoelectrica a declarat că implementarea Sistemului de Management Integrat confirmă angajamentul Termoelectrica față de consumatorii săi și de îmbunătățire continuă a performanțelor societății, identificarea și controlul impactului activității Termoelectrica, demonstrând că procedurile și procesele întreprinderii sunt în concordanță cu cele mai înalte standarde internaționale.

Certificatele de conformitate au fost obținute în luna martie 2021 și sunt valabile trei ani, cu condiția vizării anuale.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.