Susținem afacerile locale cu finanțare din resursele CEB

Ți-ai propus modernizarea echipamentelor, suplinirea stocului de materie primă sau poate vrei să-ți extinzi spațiile de depozitare și producere, iar pandemia ți-a dat planurile peste cap?

Atunci află că, în scopul depășirii crizei cauzate de pandemia COVID-19, îți punem la dispoziției o linie de creditare finanțată din resursele Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB), cu suportul Guvernului Republicii Moldova, care îți va oferi lichiditățile necesare pentru desfășurarea activității, menținerea și crearea locurilor de muncă durabile.

În cadrul acestui proiect vei beneficia de:

  • 0% dobândă pentru 10% din suma totală a sub-împrumutului*
  • Finanțare în MDL și EUR
  • Suma maximă: 600 mii EUR pentru investiții și 300 mii EUR pentru mijloace circulante
  • Termen maxim de rambursare: 6 ani
     

Află care sunt activitățile eligibile, dar și ce trebuie să faci pentru a obține finanțare, în orice sucursală a băncii sau pe pagina noastră oficială.

Mobiasbanca – OTP Group, partenerul tău de încredere!

*10% din suma totală a sub-împrumutului vor fi finanțate din resursele FIDA 3 reflow, FIDA 4 reflow sau FIDA 5 reflow ale OGPAE, iar 90% - din Fondurile CEB, cu dobândă în vigoare la data contractării facilitații de creditare.

 _______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.