Suspendarea traficului rutier pe str. V. Belinski din capitală

În perioada 26 iulie – 9 august, va fi suspendat traficul rutier pe strada Vissarion Belinski, pe tronsonul cuprins între străzile Ion Pelivan și Ion Creangă, sectorul Buiucani din capitală. Sistarea traficului rutier va avea loc în legătură cu executarea unor lucrări de asfaltare a carosabilului, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Primăriei de Chișinău.

În perioada executării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi modificată. Troleibuzele cu nr. 38 vor circula în direcția str. Alba-Iulia – de pe str. Ion Creangă pe str. Alba-Iulia, str. Ion Pelivan, str. Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit, în direcția spre centrul urbei – de pe str. Nicolae Costin pe str. Ion Pelivan, str. Alba-Iulia, str. Ion Creangă, str. Vissarion Belinski și în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul microbuzelor în zona respectivă poate fi accesat pe pagina web a Primăriei.

Conducătorii auto care traversează cartierele în care este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.