Sistări temporare de apă pentru 18 mai

Consumatorii de pe mai multe străzi din capitală vor rămâne miercuri, 18 mai, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 19.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări, transmite IPN.

Furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Drumul Schinoasei, Schinoasa-Vale, Olimpică; stradela 1 Olimpică; stradela 2 Olimpică, precum și pe străzile Dragomirna; Molocanilor și stradele Molocanilor și Hmelniţchi. De asemenea, apă nu va fi pe străzile Rădăuțanu, T. Malinovschi; S. Cibotaru; Potârnichii; Prepeliței; Busuiocului; An. Ablov, dar și pe stradele Rădăuţanu, Schinoşica, Sitarului și Colinei.

Tot miercuri, între orele 09.00 și 19.00, furnizorul va efectua lucrări de spălare și dezinfectare a rețelelor de alimentare cu apă. Ca urmare, apa va fi oprită în orașul Vadul lui Vodă, în satul Bălăbănești și în Zona de agrement.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.