Serviciul Fiscal de Stat apreciază transparența și credibilitatea activității S.A. "Apă-Canal Chișinău"

Recent, activitatea S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” a fost menţionată printr-o Scrisoare de gratitudine, acordată de către Serviciul Fiscal de Stat în baza Ordinului IFPS nr. 396 din 06.05.2015 despre aprobarea Regulamentului cu privire la stimularea morală (nonfinanciară) a contribuabililor onești, în care se remarcă contribuţia adusă în promovarea civismului fiscal și conformarea la onorarea obligațiilor fiscale.

Într-un an pandemic, dificil din mai multe puncte de vedere, omniprezente în întreaga societate, contribuția semnificativă de care a dat dovadă furnizorul de apă este vitală și necesară pentru asigurarea stabilității financiare a mun. Chişinău.

În același timp, au fost apreciate perseverența și capacitatea de sporire a performanțelor profesionale a colectivului operatorului, fapt ce se răsfrânge în mod benefic asupra securității și dezvoltării economiei naționale și contribuie la prosperitatea întregii societăți.


_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.