Selecționata de tineret a Bulgariei vrea să câștige meciul de fotbal pe 3 septembrie la Chișinău

Tinerii „lei” se pregătesc la Ruse pentru calificările europene la fotbal, titrează topsport.bg, referindu-se atât la apropiata confruntare a selecționatei de tineret cu sportivii din Moldova, cât și la noua emblemă a tuturor reprezentativelor de fotbal ale Bulgariei, relatează IPN.

Tinerii „lei” se vor confrunta cu Moldova și Walles, scrie sursa. Pe trei septembrie Bulgaria fotbalistică va fi găzduită la Chișinău, iar peste patru zile e rândul Bulgariei să găzduiască confruntarea cu Walles pe stadionul „Slavia” din Sofia.

Anticipând evenimentele, selecționerul Alexandr Dimitrov le-a destăinuit jurnaliștilor că ar vrea să fie bucurat de discipolii săi cu două victorii.

În context, media scrie că selecționata tinerilor (anul nașterii 2005) a creat o impresie bună, situându-se pe locul trei în cadrul turneului „Victor Bannikov” din Ucraina. În confruntarea pentru locul trei, discipoliii lui Iordan Petkov au surclasat Georgia cu 1:0. Având în activ 2 victorii, o egalitate și o înfrângere, tinerii „lei” merită aprecierea prestației lor în Ucraina, scrie topsport.bg. 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.