Reacția PG la solicitarea de audiere a procurorului general în plenul Parlamentului

Procuratura Generală precizează că înțelege interesul viu al forului legislativ pentru subiectul fraudei bancare, care chiar și în condițiile unui val de blocaje, a avansat esențial. În contextul solicitării audierii procurorului general în plenul Parlamentului, instituția mai precizează că va duce investigația până la final, iar rezultatele le va aduce la cunoștința societății, lucru pe care-l preconizează în cel mai apropiat timp, transmite IPN.

„Înțelegem interesul viu al forului legislativ pentru subiectul fraudei bancare, care chiar și în condițiile unui val de blocaje, a avansat esențial. Înțelegem, totodată, că acest fapt i-a deranjat atât pe cei implicați în mușamalizarea anterioară a dosarului, cât și pe beneficiarii fraudei, care recurg la orice metodă pentru a-l înlătura pe actualul procuror general, scăpând astfel, de răspundere penală. La fel, le înțelegem și eforturile în a afla cât mai multe detalii din anchetă pentru a-și construi tacticile ulterioare de apărare”, menționează PG într-un comunicat de presă.

Instituția mai menționează că „nu le va da „muniție” și va duce investigația până la final, supunându-se doar legii, iar rezultatele aducându-le la cunoștința societății, în scurt timp.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.