logo

Cursul „Achiziții publice și înregistrarea contractelor”, din nou în agenda Centrului de instruire din cadrul I.P. „CTIF”. Prindeți oferta


https://www.ipn.md/public/index.php/ro/cursul-achizitii-publice-si-inregistrarea-contractelor-din-nou-in-7542_1084743.html

În perioada 05.10.2021 - 08.10.2021, specialiștii din domeniul finanțelor publice au ocazia de a-și îmbunătăți cunoștințele teoretice și practice, participând la cursurile de instruire cu genericul: „Achiziții publice și înregistrarea contractelor”, organizat și desfășurat de către Centrul de instruire din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”).

Cursul se va desfășurat online, pe platforma Zoom, în intervalul orar 09:00 - 14:00 și-i va avea drept formatorii pe specialiști din cadrul Ministerului Finanțelor, Direcția Achiziții publice și Trezoreria de Stat.

Agenda instruirii va aborda subiecte teoretice și practice, precum: cadrul legislativ în domeniu, etapele procedurii de achiziție publică, documentația de atribuire, procedura de negociere și managementul angajamentelor în interacțiunea cu Trezoreria Republicii Moldova.

La finalul instruirii absolvenților li se vor oferi vor certificate de participare.

Toți cei interesați de subiectele  abordat la curs sunt îndemnați să se înregistreze în prealabil la curs, completând formularul.

Pentru informații suplimentare contactați Centrul de instruire, apelând la numerele de telefon: (022) 822-032 sau 068669942.

 

*Se percepe taxa de participare în valoare de 1800 de lei per persoană.

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.