Natalia Gavrilița e cel mai bine poziționat candidat la funcția de premier, Mihai Popșoi

Natalia Gavrilița este cel mai bine poziționat candidat la funcția de premier. Are expertiza necesară, experiență guvernamentală, posedă portofoliul fiscal-economic. Astfel argumentează deputatul Mihai Popșoi, candidatura propusă de PAS la consultările cu Maia Sandu din această dimineață, transmite IPN.

Deputatul este sigur că Natalia Gavrilița va veni în fața țării cu un guvern pe măsura așteptării cetățenilor și, din prima zi, va purcede la implementarea agendei pe care cetățenii au sprijinit-o la alegerile parlamentare din 11 iulie. Acesta este convins că, în cel mai scurt timp, candidatura PAS va întruni mai mult decât numărul necesar de voturi în Parlament.

Mihai Popșoi este încrezător că Natalia Gavrilița, grație sprijinului total partidului și expertizei pe care o are, va reuși nu doar să amelioreze situația în țară, dar și să contribuie la progrese social-economice ale Republicii Moldova.

Acesta a spus că e prematur să ofere nume din garnitură guvernamentală, cu care Natalia Gavrilița va veni în zilele următoare. Mihail Popșoi a remarcat că în această garnitură se vor regăsi și unii colegi din fostele guverne, și persoane noi, notorii, profesioniste. Cu siguranță, vor fi oameni și dinafara PAS. În Guvernul Gavrilița se vor regăsi și deputați PAS.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.