Instruire pentru specialiștii din domeniul achizițiilor publice. Vezi detaliile cursului


Specialiștii din domeniul achizițiilor publice își pot îmbunătăți cunoștințele profesionale în perioada 16.03.2021-18.03.2021 și 23.03.2021-25.03.2021, participând la cursul „Achiziții publice și înregistrarea contractelor”. Instruirea va fi organizată de către Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”).

Subiectele abordate pe durata celor 3 zile
vor ține de prezentarea legislației, etapele procedurii de achiziție publică, documentația de atribuire, procedura de negociere, managementul angajamentelor în interacțiunea cu Trezoreria etc.


Durata cursului este de 18 ore, cu desfășurarea agendei în intervalul orelor 09:00 -16:00.

Evenimentul va avea loc la distanță, online, pe platforma ZOOM, fapt ce presupune că cei interesați sunt îndemnați să-și instaleze de sine stătător aplicația.

La sfârșitul cursului, participanții vor primi obligatoriu Certificate de absolvire a instruirii.

Toți cei interesați sunt încurajați să se înregistreze în prealabil, completând acest formular.

Cursul este contra cost, prețul de participare pentru o persoană constituie 1800 lei. Informații suplimentare despre instruire pot fi solicitate la numerele de telefon: (022) 822-032, 068669942
 

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.