Fundația Est-Europeană invită ...

Fundația Est-Europeană invită reprezentanții mass-media și publicul larg să urmărească on-line conferința de presă cu tema: „ Coaliția pentru Incluziune și Nediscriminare (CIN) - un nou nucleu al societății civile în combaterea discriminării își lansează activitatea și îndeamnă actorii interesați la aderare”.

Conferința de presă va avea loc luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 022 93 00 73, 069 15 54 95
E-mail:
ipn@info-prim.md, v.vasilica@info-prim.md

Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul www.ipn.md, canalul de Youtube al Agenției, pe pagina de Facebook IPN Agenție de presă și accesată ulterior în arhivă.

Jurnaliștii pot adresa organizatorilor întrebări, în timpul conferinței, prin SMS, la numărul de telefon 079736580, precum și intermediul paginii de Facebook a Agenției.

Organele de presă pot utiliza înregistrările video ale IPN pentru realizarea propriilor produse media, accesând
canalul de Youtube.și pagina de Facebook .

DISCLAIMER: Acest eveniment este realizat de Fundația Est-Europeană (FEE) în cadrul proiectului „Advocacy pentru o protecție mai bună împotriva discriminării”, implementat în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD), finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia.
---


DISCLAIMER: Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului invitației la eveniment, prezentată spre distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.