Fără apă la robinet

Consumatorii din strada Gh. Asachi, 68/1 și cei din strada Miorița, 5/1, 9/1, 9/2, 11, din capitală, vor rămâne joi, 6 august, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 13.00 și 16.00, timp în care vor fi efectuate lucrări la stația de pompare hidrofor din strada Miorița, 5/9, transmite IPN cu referire la SA „Apă-Canal Chișinău”.

Tot joi între orele 09.00 și 17.00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către furnizor, apa va fi sistată în localitate Tohatin. Sunt vizați consumatorii din străzile Nucarilor, Renașterii, Livezilor, Teilor, Speranței, N. Sulac, Independenței, Trandafirilor, A. Doga, Ciocârliei, Cucorilor, Sf. Paraschiva, G. Vieru și A. Iancu. De asemenea, apa va fi sistată în satul Buneț și la întovărășirea pomicolă „Lavanda”.

Furnizarea apei va fi oprită între orele 10.30 și 17.00, pe străzile Milano, 2/1 și Calea Ieșilor, 13 din capitală. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.