CNAS a finanțat indemnizațiile de maternitate

Casa Naţională de Asigurări Sociale a finanţat indemnizațiile de maternitate destinate femeilor asigurate şi soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi.  Valoarea totală pentru luna august constituie 58 de milioane de lei. De această prestație vor beneficia în jur de 1900 de persoane, transmite IPN.

Plata tuturor tipurilor de prestații sociale se efectuează prin modalitatea de plată și prestatorul selectate de beneficiari şi disponibile în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).După procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului  guvernamental de plăţi electronice (MPay), beneficiarii vor putea ridica banii. Lista prestatorilor de servicii de plată poate fi găsită pe site-ul mpay.gov.md.

Pentru informații suplimentare privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale, cetățenii sunt îndemnați să sune la Centrul de Apel al CNAS, la numărul de telefon: 022 257 777. Totodată, detalii la acest subiect sunt oferite pe pagina web oficială www.cnas.gov.md, dar și pe paginile CNAS de pe FacebookInstagram și Telegram.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.