Ceremonia de depunere a Jurământului medicului și farmacistului, Promoția 2021

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la Ceremonia de depunere a Jurământului medicului și farmacistului, Promoția 2021.

Manifestarea solemnă va avea loc în data de 11 iunie curent, pe arena Stadionului Zimbru din Chișinău (str. Dacia, 45), cu începere de la ora 10:00.

În acest an vor depune Jurământul 990 de absolvenți: 550 – autohtoni și 440 – internaționali. Dintre ei, 736 au finalizat programul de studii Medicină, 146 – Stomatologie, 71 – Farmacie, 28 – Medicină preventivă și 9 –  Optometrie.

La eveniment vor participa reprezentanții administrației USMF „Nicolae Testemițanu”, decani, prodecani, șefi de catedre și alte subdiviziuni universitare, profesori, studenți și părinți.

Ceremonia se va desfășura în limbile română și engleză.

© USMF citește mai mult pe https://relatiipublice.usmf.md/ro/ceremonia-de-depunere-juramantului-medicului-si-farmacistului-promotia-2021

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.