Agenţia de presă Info-Prim Neo nu mai este. Este IPN

În perioada în care politicienii noştri s-au certat între ei, ne-am certat şi noi. Cu noi înşine. Cu obişnuinţa, rutina şi etapa trecută din noi. Am zis să ne depăşim pe noi, să ne facem mai buni, mai profesionişti. Mai aproape de dumneavoastră, abonaţii şi cititorii noştri. De necesităţile şi interesele dumneavoastră.

Am zis să facem produsele şi serviciile noastre mai diverse şi mai utile. Pentru informarea şi facilitarea deciziilor dumneavoastră calificate în viaţă. Mai uşoare şi mai comode pentru utilizare.

Iată ce a ieşti din această frământare şi această luptă cu noi înşine: Avem un site nou www.ipn.md şi avem un logou nou. Avem o imagine nouă şi avem instrumente noi, moderne şi comode, de comunicare cu dumneavoastră pe site şi pe reţelele de socializare.

Avem cea mai bine adaptată sală pentru desfăşurarea conferinţelor de presă şi altor evenimente media din Chişinău şi din Republica Moldova. Cea mai modernă dintre sălile specializate din domeniu. Avem un nume nou – Agenţia de presă IPN. Ne-am gândit din nou la comoditatea dumneavoastră când ne-am „abreviat” numele vechi. Ca să ne puteţi găsi mai uşor, oriunde v-aţi afla. Ca să ne puteţi memoriza mai uşor. Ca să ne puteţi chema mai uşor. Şi ca să ne putem mişca mai uşor spre dumneavoastră: după informaţie şi opinii, cu informaţie şi opinii.

Rămânem şi de acum înainte recunoscători dumneavoastră, abonaţilor şi cititorilor noştri, pentru că ne cereţi şi ne stimulaţi să fim mai buni şi mai profesionişti. Dar şi Programului BERD BAS Moldova care ne-a creditat cu încredere şi bani pentru realizarea noului nostru site. Dar şi administraţiei Casei Presei, unde ne este sediul, care a sprijinit modernizarea unora dintre spaţiile noastre, alături de alte spaţii, ale altor organe de presă din această Casă a Presei, care este demult în aşteptarea modernizărilor.

Valeriu Vasilică, IPN          

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.