„Achiziții publice și înregistrarea contractelor” – curs de instruire pentru specialiștii din finanțe publice

 

Specialiștii din domeniul finanțelor publice au ocazia de a-și îmbunătăți cunoștințele teoretice și practice participând, în perioada 18.05.2021-20.05.2021 sau 25.05.2021-27.05.2021, la cursurile de instruire cu genericul: „Achiziții publice și înregistrarea contractelor”, organizat și desfășurat de către Serviciul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”).

Instruirea se va desfășurat online, pe platforma Zoom și va aborda subiecte teoretice și practice, precum: cadrul legislativ în domeniu, etapele procedurii de achiziție publică, documentația de atribuire, procedura de negociere și managementul angajamentelor în interacțiunea cu Trezoreria Republicii Moldova.

Cursul este planificat pe durata de 18 ore, iar la finalul instruirii absolvenții vor primi certificate de participare.

To
ți cei interesați de subiectele  abordat la curs sunt îndemnați să se înregistreze în prealabil la curs, completând formularul.

Pentru informații suplimentare contactați Serviciul de instruire și dezvoltare profesională, apelând la numerele de telefon:
(022) 822-032 sau 068669942.

*Se percepe taxa de participare în valoare de 1800 de lei per persoană

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.