Zinaidei Greceanîi: Astăzi este o zi decisivă pentru statul Republica Moldova

„Astăzi este o zi decisivă pentru statul nostru, Republica Moldova. Sper că cetățenii să ia o decizie corectă, pe care au făcut-o singuri, neinfluențați și cu care să fie împăcați în inimă și în suflet”. Declarația Zinaidei Greceanîi a fost făcută la ieșirea din secția de votare, unde președintele Parlamentului și-a exprimat opțiunea de vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, transmite IPN.

Șefa legislativului, care a venit la urne împreună cu soțul, a declarat că a votat pentru o echipă de oameni stataliști, profesioniști, care anterior au știut să gestioneze crize, inclusiv politice, economice, financiare, sociale și au ieșit din ele cu brio. Politiciana și-a exprimat speranța ca în Parlament să fie din nou o astfel de echipă, care să guverneze neinfluențată, să apere interesele țării.

Zinaida Greceanîi a îndemnat alegătorii să iasă la vot și, de sine stătător, să-și decidă soarta.

La urne sunt așteptați peste 3 milioane de votanți, în Registrul de Stat al Alegătorilor fiind înscriși 3 282 837 de cetățeni cu drept de vot. Pentru validarea rezultatelor alegerilor este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale. Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la 21.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.