Vicepremierul Popșoi va participa la Black Sea and Balkans Security Forum

Vicepremierul Mihai Popșoi va efectua în perioada 23-24 mai o vizită oficială la București. Ministrul afacerilor externe, împreună cu omologul său român, Luminița Odobescu, va participa la Black Sea and Balkans Security Forum, transmite IPN.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că Mihai Popșoi și ministra afacerilor externe a României vor purta discuții vineri. După întrevedere, începând cu ora 15.45, cei doi oficiali vor susține declarații. Evenimentul de presă va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a ministrului Mihai Popșoi și pe pagina MAE.

„Oficialul moldovean, alături de omologul său român Luminița Odobescu, va participa la Black Sea and Balkans Security Forum. În cadrul panelului de discuții „Importanța strategică a Mării Negre. De ce avem nevoie de o Marea Neagră liberă și deschisă?” ministrul Popșoi se va referi la importanța strategică și economică a regiunii Mării Negre”, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, la București, pe data de 23 mai oficialul moldovean va oferi un interviu pentru Euronews România, începând cu ora 22.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.