USMF „Nicolae Testemițanu” va inaugura un cămin după reconstrucție capitală

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la inaugurarea Căminului nr. 1 din Campusul studențesc (str. Mălina Mică, 68/1), după reconstrucție capitală. Căminul are o capacitate de 245 de locuri ce vor fi repartizate studenților din primii doi ani de studii.

Evenimentul va avea loc în data de 20 septembrie 2023, la ora 17:00, la care va participa rectorul Emil Ceban, reprezentanți ai conducerii Universității și ai administrației Campusului studențesc, și viitorii locatari – mediciniști din anii I și II.

Reconstrucția Căminului nr. 1 a început în luna aprilie 2022 – proiect în care USMF „Nicolae Testemițanu” a investit peste 50 de milioane lei (inclusiv 1,8 milioane pentru mobilier), resurse financiare ce au fost alocate din bugetul instituției.

În Căminul nr. 1 au fost efectuate lucrări de amploare, prin replanificarea din tip coridor în apartamente cu 2, 3, 4 și 5 camere, asigurate cu grupuri sanitare și bucătărie. Clădirea a fost dotată și cu două ascensoare. De asemenea, au fost amenajate trei săli de lectură, o spălătorie și o uscătorie de haine.*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.