USM pornește o campanie de binefacere în ajun de Crăciun

În preajma sărbătorilor de iarnă, Universitatea de Stat din Moldova, în colaborare cu Biserica „Întâmpinarea Domnului” din Chișinău, pornește Campania de binefacere „Cu drag din inimile USM-iste”. Acțiunea are ca scop strângerea de donații pentru 500 de copii aflați în centrele de plasament și 200 de persoane în etate, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al USM, campania se va desfășura în perioada 1 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022. Doritorii pot dărui jucării, rechizite, cărți, fructe, dulciuri, alimente ambalate, haine, încălțăminte, produse igienico-sanitare. Articolele vestimentare și încălțămintea nu trebuie să fie neapărat noi, însă trebuie să fie într-o stare bună și să se preteze pentru un cadou de sărbători.

Darurile pot fi aduse între orele 10.00 – 16.00 la Biserica „Întâmpinarea Domnului”, situată în campusul Universității de Stat din Moldova (str. Mihail Kogălniceanu, 67).

Pentru informații suplimentare despre campanie poate fi contactat preotul Octavian Moșin, la numărul de telefon: 079481586 sau la adresa electronică: mosin.octavian@gmail.com.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.