Un nou teren de minifotbal a fost amenajat într-o curte în sectorul Buiucani

Un nou teren de minifotbal a fost amenajat în curtea de bloc din strada Alba-Iulia, 93 din municipiul Chișinău. Direcția generală locativ-comunală și amenajare (DGLCA) precizează că spațiul sportiv construit va putea fi utilizat de toți copiii și tinerii din curțile blocurilor de locuit din apropiere, transmite IPN.

Lucrările de amenajare a terenului de minifotbal în sectorul Buiucani din capitală, pe strada Alba-Iulia, 93, în care autoritățile municipale au investit un milion și cinci sute de lei, au durat în jur de cinci luni. Este vorba despre un teren de minifotbal standard cu dimensiunile 32X18, acoperit de gazon artificial, a precizat șeful direcției amenajare și mediu din cadrul DGLCA, Vasile Efros.

Șeful direcției a spus că terenul a fost construit la solicitarea locuitorilor din preajmă. Au fost analizate mai multe locuri din oraș și acesta s-a dovedit a fi cel mai potrivit. Pe lângă acest teren, în anul curent au mai fost amenajate terenuri de minifotbal pe patru adrese: Mircea cel Bătrân, 28; Doina, 104/2; Sarmizegetusa, 10 și Șoseaua Muncești, 326.

Compania care a efectuat lucrările a fost selectată în urma procedurii de licitație conform legislației în vigoare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.