„Tu conduci cariera”. Inspirație și motivație pentru participanții în programul maib de internship, ediția a III-a

Maib anunță finalizarea celei de-a treia ediții a programului de internship, marcând astfel încă un capitol de succes în dezvoltarea profesională a tinerilor talentați din Republica Moldova.

Această ediție a programului a fost specială pentru cei 19 studenți selectați din 5 instituții pre și universitare din țară. Tinerii au avut oportunitatea de a descoperi și de a se dezvolta profesional în 5 domenii importante ale băncii: IT, operațiuni, Business Banking, marketing, finanțe și resurse umane, ghidați de cei mai buni profesioniști, mentori și colegi, care le-au asigurat o experiență profesională autentică.

Rezultatele vorbesc de la sine: dintre cei 19 participanți implicați în program, 8 au ales să-și înceapă cariera alături de echipa maib. Dintre aceștia, Lucia, Cătălina, Mihaela și Cătălina și-au găsit pasiunea și locul potrivit în Divizia Finanțe, iar Maxim, Ana-Maria, Maxim și Adrian s-au integrat perfect în echipa Diviziei IT.


Svetlana Bodaci, Directoare HR la maib:

„Programul de internship pentru noi a devenit un proiect de suflet, un proiect în care descoperim tineri talentați și ne angajăm să le oferim suportul și instrumentele necesare pentru a se dezvolta. Cu fiecare ediție de internship înțelegem mai bine ceea ce au nevoie tinerii de astăzi pentru a se dezvolta profesional. Le urăm ”bun venit” studenților care au ales să își continue creșterea profesională în echipa maib și să își conducă temeinic cariera spre noi înălțimi.”

 

 


La maib suntem mândri să oferim această platformă unică de dezvoltare profesională și să contribuim la formarea viitorului pieței muncii din Republica Moldova. 

Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.