Trafic suspendat pe strada Ismail din capitală

Traficul rutier pe strada Ismail, la intersecția cu străzile Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile D. Cantemir și Columna, va fi suspendat pe 13 și 14 august. Primăria capitalei precizează că măsura a fost luată pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun, transmite IPN.

În această perioadă, circulația transportului public va fi reorganizată.  Troleibuze de pe rutele nr. 9, nr. 13 și nr. 20 vor circula de pe strada Ismail pe bulevardul Dimitrie Cantemir, Constantin Negruzzi, Ștefan cel Mare și Sfânt, Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Autobuzele de pe rutele nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39 vor circula de pe strada Ismail pe bulevardul Dimitrie Cantemir, Constantin Negruzzi, Ștefan cel Mare și Sfânt, Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

De asemenea se va reorganiza și circulația microbuzelor de rută. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.