Sucursala maib Ismail își redeschide ușile într-o locație mai spațioasă și mai comodă pentru clienți

Sucursala maib Ismail din centrul capitalei este la dispoziția clienților persoane fizice și antreprenori  într-un spațiu proaspăt renovat, mai colorat, mai confortabil, mai relaxant și mai frumos, chiar în incinta centrului comercial Unic din bd. Ștefan cel Mare 8.

Sucursala dispune de trei zone dedicate pentru diverse necesități ale clienților: zona de autoservire, zona tranzacțională și zona consultativă.
Elena Ambroci, Directoarea Sucursalei maib Ismail:

„Ne bucurăm foarte mult că Sucursala maib Ismail s-a aliniat noii identități de brand și a devenit mai modernă, cu multă culoare, comoditate și centrată pe client. Acest spațiu a fost gândit într-un stil intuitiv și prietenos, pentru comoditatea fiecărui client ce ne vizitează, dar și pentru fiecare specialist din echipă care face ca alegerea numărul unu a clienților să fie maib. Mulțumim întregii echipe implicate zi de zi în procesul de creare a experiențelor extraordinare clienților maib”.

Zonele modernizate și adaptate noului model operațional au fost astfel gândite pentru a reduce timpul de aștepare, pentru deservire la un singur consultant și, desigur, pentru a oferi maximă intimitate clienților, nevoile cărora implică mai multă atenție și timp în identificarea unor soluții financiare complexe.Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Suntem mândri să aliniem la identitatea noastră de brand una dintre sucursalele din inima capitalei, o locație importantă și accesibilă pentru clienții noștri, cu servicii bancare moderne și rapide. Ne dorim să fim aproape de clienții maib, oferindu-le un banking demn de nivelul următor oriunde și oricând.”Despre
 maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, cu 108 de subdiviziuni, 54 de sucursale și 54 de agenții, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Prin rețeaua sa vastă maib deservește circa un milion de clienți – corporații, întreprinderi mici și mijlocii, persoane fizice.


*******

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.