Rezultatele preliminare „After Poll 2020 – alegeri prezidențiale”

pentru distribuire imediată

Stimați reprezentanți mass-mass media, Vă rugăm să găsiți mai jos rezultatele preliminare ale sondajului „After Poll 2020 – alegeri prezidențiale”.

Descărcați REZULTATE PRELIMINARE AFTER POLL 2020 (.pdf)

Rezultatele finale
ale chestionării vor fi prezentate astăzi la orele 22:00.

Despre sondaj

Comunitatea WatchDog.md, Institutul de Politici Publice (IPP) și un grup de inițiativă al activiștilor civici au inițiat desfășurarea unui after poll în ziua alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie.

Proiectul este finanțat de a European Endowment for Democracy și Ambasada Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova. Metodologia sondajului și desfășurarea sunt asigurate de Centrul de cercetări sociologice și marketing CBS-Research.

Sondajul se desfășoară pe 1 noiembrie, între orele 12:30 și 21:30, în rândul cetățenilor cu vârsta peste 18 ani și cu drept de vot, aflați în Republica Moldova. În condițiile pandemiei, sondajul este organizat telefonic. Eșantionarea respondenților este aleatorie. Rata de eroare nu depășește 1,55%.

Concluziile formulate în cadrul proiectului aparțin doar autorilor și nu neapărat reflectă opinia finanțatorilor.


 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.