Reprezentanții maib - printre participanții la conferința anuală „Romania & Frontier Investor Days”

Maib a participat în cadrul panelului de discuții dedicat Republicii Moldova la conferința anuală „Romania & Frontier Investor Days”, organizată de Bursa de Valori București și WOOD&CO.

Giorgi Shagidze, Președintele maib, a fost unul dintre speakeri la panelul de discuții, moderat de Vasile Tofan, membru al Consiliului maib. Alături de liderii Purcari și Moldtelecom, alte două companii bine cunoscute din Republica Moldova, și în fața unui public internațional de investitori, Giorgi a discutat despre oportunitățile create de statutul Republicii Moldova de țară candidată la UE: potențialul de creștere economică și de atragere a investițiilor străine, precum și progresele în tehnologie și noile produse.

În cadrul panelului au fost discutate, de asemenea, provocările cu care se confruntă companiile din Moldova și posibilele soluții, cum ar fi atragerea celor mai bune talente, alinierea la cerințele de reglementare, gestionarea consecințelor războiului din Ucraina și
sprijinirea creșterii afacerilor locale. Panelul s-a bucurat de un mare interes din partea publicului, investitori internaționali și români.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.