Primarii, invitați la instruiri online privind managementul finanțelor publice

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță că, începând cu ziua de luni, 6 iulie, va desfășura în parteneriat cu Ministerul Finanțelor un ciclu de seminare online cu genericul ”Introducere în managementul finanțelor publice” pentru primarii localităților din țară.

Seminarele cu tema nominalizată au fost lansate în decembrie 2019 și au scopul de a consolida cunoștințele și a dezvolta capacitățile primarilor în organizarea managementului finanțelor publice locale, în particular a procesului bugetar la nivel local.
Seminarele sunt gratuite pentru participanți, ele fiind finanțate de către Ministerul Finanțelor.

Fiecare seminar are o durată de trei ore și va fi desfășurat în intervalul
orelor 14.00 - 17.00. Instruirile vor decurge în regim de videoconferință, cu utilizarea aplicației Zoom.

Programul seminarului cuprinde aspecte teoretice și practice privind sistemul și procesul bugetar, caracteristica
managementului finanțelor publice locale, structura bugetelor unităților administrativ – teritoriale (UAT), calendarul bugetar ale autorităților publice locale, planificarea, aprobarea și executarea bugetelor UAT.

Primarii care doresc să participe la instruiri urmează să se înscrie la ele, accesând link-ul:
  https://forms.gle/Ggx52pTgt9hKfZav5. Mai multe informații despre organizarea seminarelor le puteți afla la Centrul de instruire în finanțe al CTIF, apelând 022 822 032, 068669942.


Participanții la instruiri urmează să instaleze pe calculator aplicația Zoom, accesând link -ul: https://zoom.us/support/download.  Ulterior, ei vor primi suportul necesar privind utilizarea aplicației Zoom și modul de interacțiune cu formatorul care ghidează seminarul de instruire.


Serviciul de presă al CTIF

3 iulie 2020

-------
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.