Pe 1 iunie deținătoarea maib junior va însoți un fotbalist pe terenul UEFA Champions League Final London 2024

„Alisa, toată lumea va fi cu ochii pe tine, bucură-te de fiecare clipă pe teren și trăiește-ți visul la maxim!”

Pe 1 iunie, la ora 22:00, urmărește marea finală UEFA Champions League 2024.
Fii alături de Alisa, maib și Mastercard, trăind împreună emoții de neuitat.

Pentru al doilea an consecutiv, un copil din Republica Moldova va ieși pe terenul de fotbal alături de cei mai renumiți fotbaliști, la meciul UEFA Champions League Final London 2024.

O fetiță de 8 ani, deținătoare a cardului maib junior,
că în acest an va merge la finala UEFA. Alisa are șansa să urmărească spectacolul fotbalistic, dând mâna cu cei mai titrați fotbaliști din Europa. Pentru ea, ziua copiilor din acest an, cu siguranță, va deveni o amintire frumoasă.


Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Alisa, pe 1 iunie vom fi cu ochii pe tine. Te vom urmări cu atenție și știm că vei fi cea mai frumoasă și cea mai îndrăzneață. Asemenea experiențe în viață sunt unice, uneori ele impactează tot parcursul vieții. Îți dorim să trăiești cu plăcere fiecare clipă, atunci când vei fi pe teren.”

În cadrul promoției „UEFA Champions League 2024”, organizată de maib și Mastercard, Alisa a efectuat plăți cu cardul maib junior, conform condițiilor promoției, tragerea la sorți desemnând-o câștigătoare.

La evenimentul organizat la oficiul central al băncii, maib și Mastercard au premiat și adulții, care au devenit câștigători ai promoției „UEFA Champions League 2024”.
Cei doi norocoși sunt Elena Scutaru și Serghei Ciurca (client alto). Anume ei, însoțiți de o persoană dragă, vor merge la finala de pe legendarul stadion Wembley.


Echipa maib adresează mulțumiri tuturor participanților în promoție, felicită marii câștigători și le dorește tuturor clienților să se bucure de spectacolul fotbalistic și în acest an.

  

Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.