Moldova va beneficia de 29,6% din bugetul alocat Planului de cooperare al României

Republica Moldova va beneficia de o finanţare de 4,285 milioane de lei (românești) din bugetul total alocat Planului anual de cooperare internațională pentru dezvoltare și asistență umanitară aferent anului 2023. Guvernul României a luat act de o notă de informare privind actualizarea Planului anual de cooperare internațională, transmite IPN.

Planul anual de cooperare internaționala pentru dezvoltare și asistenta umanitară constituie documentul de planificare a activităților în cadrul politic de cooperare internațional pentru dezvoltare și asistență umanitară pentru anul aferent exercițiului financiar.

„Republica Moldova continua să rămână beneficiarul prioritar al politicii României de cooperare internațională pentru dezvoltare pe palier bilateral. Urmare a actualizării, Republica Moldova va beneficia de o finanțare de 4,285 milioane de lei, ceea ce reprezintă 29,68% din bugetul total alocat Planului aferent anului 2023”, precizează Guvernul României.

Implementarea Planului este realizat de către Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid), instituție subordonată Ministerului Afacerilor Externe.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.