Moldova Agroindbank – „Brandul Anului 2020” la categoria Bănci / Asigurări / Finanțe

Internauții și juriul publicației „VIP Magazin” au desemnat Moldova Agroindbank „Brandul Anului 2020” la categoria Bănci / Asigurări / Finanțe în tradiționalul clasament „Brandurile Anului”, organizat anual. Distincția reconfirmă o dată în plus aprecierea clienților și faptul că MAIB este alegerea nr. 1 pe piața bancară pentru produse și servicii financiare.

În pofida provocărilor anului 2020, Moldova Agroindbank a demonstrat o stabilitate și consecvență de invidiat în ceea ce privește dezvoltarea unor noi produse și servicii pentru clienții săi. Și pe parcursul anului care s-a scurs a reușit să înregistreze cele mai bune rezultate la majoritatea indicatorilor financiari, în termeni de active, credite, depozite și profit. MAIB a continuat să se axeze pe digitalizare, adăugând confort, rapiditate și flexibilitate serviciilor și produselor bancare, dezvoltând continuu și calitativ relația la distanță cu clienții.

Pentru Moldova Agroindbank, titlul de „Brandul Anului 2020” este însumarea tuturor valorilor pe care banca și le-a asumat și promovat de-a lungul timpului: stabilitate, siguranță, încredere, susținere, responsabilitate și empatie, ultima fiind, probabil, și cea mai importantă lecție însușită cu brio în anul precedent.

„Titlul de „Brandul Anului 2020 ne onorează și răsplătește dedicația echipei Moldova Agroindbank de a fi mereu în serviciul clienților, de a le susține planurile personale și de afaceri, oferind, în același timp, experiențe și banking de calitate. Le mulțumim organizatorilor pentru apreciere și clienților – pentru alegere și fidelitate. Ne angajăm să susținem cu responsabilitate afacerile și cetățenii, să fim în continuare mai competitivi, mai orientați spre clienți, respectiv - MAIBuni”, a declarat Aliona Stratan, Prim-vicepreședinte al Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank.

MAIB investește constant în digitalizare, în creșterea calității produselor bancare și în dezvoltarea unei relații de lungă durată cu clienții. Banca va depune în continuare toate eforturile necesare în vederea digitalizării serviciilor și produselor sale pentru a răspunde cu flexibilitate necesităților mereu în creștere și a devansa așteptările clienților, va implementa proactiv cele mai performante tehnologii în conformitate cu tendințele internaționale din sectorul bancar.

Împreună suntem MAIBuni!


Moldova Agroindbank este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, fiind apreciată de prestigioase jurii de experți naționali și internaționali. În 2020 The Banker a desemnat MAIB „Cea mai bună bancă din Moldova”, iar Global Banking and Finance Review i-a oferit titlul „Best Digital Bank Moldova”. „Cea mai bună bancă din Moldova după calitatea activelor”, „Cea mai bună bancă din Moldova după profitul înainte de taxe”, „Cea mai bună bancă din Moldova după capitalizare în 2019” – sunt distincțiile acordate de Finance Central Europe. În plan local, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a conferit MAIB distincția „Mercuriul de Aur” la nominalizările „Marca Comercială Responsabilă Social” și „Reputație și încredere”, precum și premiul mare „Mercuriul de Cristal” la nominalizarea „Debutul anului” pentru lansarea LiberCard. Totodată, în 2020 MAIB este unica bancă din țară premiată cu Distincţia de Excelenţă a Camerei de Comerţ şi Industrie.


_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.