Mobiasbanca – OTP Group S.A. premiată pentru calitatea portofoliului de către partenerul său durabil - Mastercard

Diploma „Service Excellence 2019” oferită de către Compania Internaţională de plăţi Mastercard, și-a găsit locul bine meritat pe lângă celelalte trofee și distincții ale Mobiasbanca – OTP Group S.A.

De această dată, Mobiasbanca a fost premiată pentru realizările în domeniul calității portofoliului de carduri. Distincția a fost înmânată de către Vladimir Râmciuk, Directorul regional al Mastercard în Moldova și Irina Untilă, Director Mastercard office în Moldova. „Accentul pe calitatea portofoliului, este unul bine meritat. Mobiasbanca – OTP Group își desfășoară operațiunile cu o atenție sporită pe calitate și evoluție echilibrată a produselor și a serviciilor inovative,”  a menţionat Vladimir Râmciuk.

Obținerea acestei distincții a fost posibilă grație structurii portofoliului de clienți, deținători de carduri Mastercard de la Mobiasbanca – OTP Group S.A., fiind una dintre cele mai calitative la nivel național.

Produsele de top din cadrul sistemului de plăți Mastercard pe care Mobiasbanca – OTP Group, le aduce la dispoziția clienților săi, sunt reprezentate de: Mastercard  Gold, Mastercard Platinum, Mastercard World Elite.

Mai mult de atât, toate produsele de top menționate, sunt propuse clienților într-o completare generoasă de servicii adiționale care includ:

- Servicii de asigurare
- Acces în Mastercard Lounge, pentru cardurile Platnum si World Elite - include accesul gratuit în cele 9 aeroporturi din regiune (inclusiv Chișinău)
- Servicii Concierge, pentru cardurile Platinum și World Elite

În calitate de client Mobiasbanca – OTP Group, puteți solicita informația detaliată cu privire la aceste opțiuni. Echipa băncii este pregătită să vă ofere suport constant.


Colaborarea de lungă durată dintre cele două instituții, a răsplătit clienții Mobiasbanca – OTP Group prin numeroase campanii promoționale și premii.

Această distincție conferă un statut de înaltă apreciere a activității echipei Mobiasbanca – OTP Group, în special Departamentul Carduri, care investește efortul său în modernizarea și asigurarea calității serviciilor de plăți non-cash.

 

_________

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.