Mii de copii vor primi ghiozdane și rechizite școlare în cadrul unei campanii de caritate

Mii de copii din România, Republica Moldova și diaspora românească vor beneficia de ghiozdane și rechizite școlare necesare pentru începutul anului școlar, urmare a campaniei de caritate „Ghiozdănelul” inițiată de Boris Volosatîi, vicepreședintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Parlamentului României, împreună cu echipa, transmite IPN.

Potrivit unui articol publicat pe site-ul Mitropoliei Basarabiei, scopul acestei campanii este „de a aduce un strop de bucurie și de sprijin în viața copiilor care provin din medii defavorizate. Un număr semnificativ de 30.000 de copii din România, Republica Moldova și diaspora românească vor beneficia de această inițiativă. În duhul solidarității românești, această campanie transcende granițele și aduce împreună diferite comunități într-un efort comun pentru binele copiilor”.

Ghiozdanele și rechizitele vor fi distribuite către familiile social-vulnerabile, școli, licee, centre de plasament pentru refugiați și bisericile subordonate Mitropoliei Basarabiei din diferite localități. „Această inițiativă sprijină educația copiilor, dar și consolidează legăturile dintre comunitățile românești. „Ghiozdănelul” devine astfel o expresie a solidarității și responsabilității față de viitorul generațiilor tinere. Această campanie caritabilă reconfirmă importanța implicării sociale și a sprijinului reciproc în construirea unei societăți mai bune și mai incluzive”, mai scrie în textul citat.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.