Maib participă la Money 20/20 în Amsterdam, unul dintre cele mai mari evenimente fintech globale

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, participă în aceste zile la Money 20/20, unul dintre cele mai de anvergură evenimente globale din industria fintech, care se desfășoară în Amsterdam. Money 20/20 reunește lideri de opinie, inovatori și profesioniști din sectorul financiar, oferind o platformă excelentă pentru a discuta despre tendințele emergente, inovațiile tehnologice și provocările industriei. Evenimentul este cunoscut pentru trendurile și inovațiile anunțate, pentru sesiunile sale de networking de înaltă calitate, discuțiile inspirate și oportunitățile de colaborare.

Experiența de transformare digitală a maib – partajată cu cu top profesioniști din banking și lideri fintech la nivel global

Giorgi Shagidze, Președintele maib, a participat în panelul de discuții dedicate Tendințelor de top în transformarea digitală: Puncte sensibile și oportunități. Alături de Bahadir Yilmaz, Chief Analytics Officer ING și Aman Virk, Senior Customer Transformation Manager la Salesforce Tower, liderul maib a relatat despre transformarea îmbrățișată de bancă, despre obiective, provocări, dar și despre clientul maib - driverul care ne motivează să implementăm cele mai avansate și inovatoare soluții financiare.

Totodată, Președintele maib a avut mai multe sesiuni de tipul meet & greet, vorbind despre Republica Moldova, despre maib și sectorul bancar, despre potențialul investițional al țării și dedicația pentru digitalizare.


Sesiunea strategică desfășurată de maib în Amsterdam acum doi ani – punct de reper și la Money 20/20 în 2024

Acum doi ani, una dintre sesiunile strategice ale top și middle managementului maib a fost desfășurată în Amsterdam, fiind unul dintre cele mai transformatoare evenimente la nivel de mindset, leadership și viziune strategică. Unul dintre standurile de la Money 20/20 din acest an a inclus o poză cu participanții la eveniment, reprezentând și un punct de interes despre Moldova și angajamentul pentru inovație urmat de echipa maib.

Angajament durabil pentru inovație și centrare pe client

Maib
continuă să exploreze cele mai recente inovații în domeniul tehnologiei financiare, să aducă cele mai bune practici și tehnologii inovative în Republica Moldova pentru a servi și mai bine clienții și a susține dezvoltarea economică a țării. Participarea la Money 20/20 împreună cu partenerul de încredere Mastercard reconfirmă angajamentul de a fi în prima linie a progreselor tehnologice și a tendințelor din industrie.

     

Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.