MAIB oferă 30 de burse a câte 10 000 lei. Înscrie-te până pe 29 ianuarie 2021

Așa cum te-am obișnuit în ultimii 7 ani, Moldova Agroindbank te susține în procesul de studii și îți oferă posibilitatea de a beneficia de educație de calitate, aici, acasă. Cunoaștem despre visele și aspirațiile tale, motiv pentru care și în acest an te invităm să te înregistrezi în lista candidaților pentru una dintre cele 30 de burse în valoare de 10 000 lei fiecare, oferite în cadrul Programului „Burse pentru Viitorul Tău!”.

Dacă ești student al anului I la una dintre universitățile din țară, ești perseverent, muncești pentru rezultate lăudabile și reușești să le înscrii în palmaresul tău de succese, dar te implici și în activități extracurriculare, depune dosarul pentru bursă și ai toate șansele să o obții.


În cazul în care ești selectat și pe parcursul următorilor ani de studii îți menții traiectoria prin evidențierea unor progrese cel puțin la fel de bune, ai șansa să fii din nou bursier.

Pentru a te motiva să devii un student perseverent și pentru a-ți susține creșterea continuă, în bază de concurs, vom oferi 15 burse beneficiarilor proiectului din ediţia precedentă, iar alte 15 - aplicanţilor noi.

Înainte de a te înscrie, fă cunoștință cu criteriile de eligibilitate și modul de depunere și examinare a dosarelor accesând www.eac.md/ro/. Înscrierile sunt deschise până pe 29 ianuarie 2021.

Îți dorim succes în procesul de studii și cât mai multe rezultate de care să fii mândru!

Proiectul „Burse pentru Viitorul Tău!” este implementat de Centrul de Informaţii Universitare cu suportul financiar integral al BC „Moldova Agroindbank” SA, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării şi Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale din Republica Moldova.

 

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.