Liderul PDM a votat pentru o altfel de Moldovă

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a votat pentru o altfel de Moldovă. Din 2019, lucrurile în țară s-au blocat, iar oamenii au așteptări, a declarat astăzi liderul PDM, după ce și-a exercitat dreptul la vot, transmite IPN.

Pavel Filip a precizat că a votat pentru o Moldovă puternică, prosperă, pentru un Guvern care să asigure drumuri, spitale moderne, grădinițe, venituri decente, astfel încât oamenii să vrea să rămână acasă.

Întrebat de jurnaliști de ce în 30 de ani nu am avut un stat prosper, Pavel Filip a spus că, acum 30 de ani, nu a fost pus fundamentul acestei țări, astfel că au existat alte priorități. Această temelie trebuie să fie bazată pe un sistem de educație dezvoltat și pe o justiție puternică, a adăugat liderul PDM.

Este important să acționăm, iar pentru aceasta e nevoie de profesioniști în Guvern. Sperăm să avem alegeri libere și corecte, a mai spus Pavel Filip, fost prim-ministru.

Astăzi, 11 iulie, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. La urne sunt așteptați peste 3 milioane de votanți, în Registrul de Stat al Alegătorilor fiind înscriși 3 282 837 de cetățeni cu drept de vot. Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la 21.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.