Încă o alertă falsă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău

Încă o alertă falsă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău: o persoană a trimis în seara zilei de luni, 4 iulie, la polițiștii de frontieră o scrisoare electronică prin care se anunță că aeroportul este minat și se solicită despăgubiri financiare. Serviciile de intervenție au făcut verificări și nu au depistat nimic suspect, se menționează într-un comunicat de presă, citat de IPN.

Potrivit Poliției de Frontieră, informația a parvenit în jurul orei 20:35, operativ fiind întreprinse toate măsurile necesare. Toți membrii personalului Aeroportului Internațional Chișinău și călătorii care se aflau în clădire au fost evacuați.

Procedura de înregistrare a pasagerilor a fost temporar stopată, ceea ce înseamnă că unele curse au fost efectuate cu întârzieri. La momentul actual, Aeroportul și-a reluat activitatea în regim normal.

Aceasta este a doua alertă cu bombă anunțată la Aeroport pe parcursul zilei de luni. Informația despre prima alertă a fost recepționată luni dimineața, în jurul orei 7:30. Aceasta de asemenea s-a dovedit a fi falsă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.