Igor Grosu: Am votat pentru vremuri bune și pentru schimbare

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, a declarat astăzi, după ce și-a exercitat dreptul la vot, că a ales vremuri bune și schimbare, transmite IPN.

„Mă uitam astăzi dimneață cât de frumos e să vezi oameni la cinci dimineața, care stăteau deja și așteptau cuminți, civilizat, să își exercite dreptul la vot. Este foarte frumos, este un exemplu pentru noi, cei de acasă, care avem secția la 100, 200, 300 de metri, lasă să fie un kilometru. De aceea, îndemnul meu, profit de ocazie, dragi concetățeni, prieteni, oameni buni, vă rugăm frumos: ieșiți la vot”, a spus Igor Grosu.

„Astăzi votul meu valorează tot atât, are aceeași greutate ca și votul Dumneavoastră. Contează foarte mult prezența la vot. O prezență exemplară la vot – victoria e de partea noastră, e de partea oamenilor. De aceea, vă îndemn, ieșim, votăm vigilenți, suntem foarte atenți, vedem ce se întâmplă în jurul nostru, nu ne lăsăm manipulați, atenție! S-au pornit deja fabricile de mizerie, știți Dumneavoastră ale cui”, a subliniat Igor Grosu.

Liderul PAS a adăugat că este sigur că oamenii își doresc o schimbare. „Ei s-au săturat toți de hoți, cei care ne fură în fiecare zi. Ne-au furat de 30 de ani. Schimbarea am început-o în noimebrie, haideți să-i punem capăt azi, s-o facem până la capăt, ireversibilă”, a mai spus Igor Grosu.

Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent au fost tipărite 3 644 642 de buletine de vot. Secțiile de votare vor fi deschise până la ora 21.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.