Din 15 aprilie maib lansează a patra emisiune de obligațiuni corporative din cadrul programului doi

Din 15 aprilie a.c. și timp de 20 de zile calendaristice se va desfășura cea de-a patra emisiune de obligațiuni corporative din cadrul programului doi. Această subscriere este de clasa a V-a, cu marja de (+0,5%), iar rata cuponului constituie 4,51% în primul an.

În această perioadă atât persoanele fizice rezidente, cât și nerezidente vor putea depune cererea de subscriere la orice sucursală maib sau la oficiul central maib park (mun. Chișinău, str. 31 august 1989 nr. 127).


Investiția în obligațiunile corporative oferă oportunități excelente pentru gestionarea economiilor și obținerea de beneficii semnificative pe termen mediu și lung, inclusiv:

  • este o sursă suplimentară de venituri;
  • rata dobânzii este lunară timp de 3 ani și este mai atractivă, comparativ cu alte instrumente de economisire, datorită marjei competitive;
  • tranzacționarea acestora se realizează prin intermediul Bursei de Valori a Moldovei;
  • obligațiunile corporative pot fi utilizate drept gaj în anumite situații;
  • investitorii își pot retrage fondurile investite printr-o cerere simplă depusă în oricare sucursală maib.
     

Amintim că banca pune la dispoziția viitorilor investitori un lot de 5000 de obligațiuni corporative cu o valoare nominală de 20 000 de lei per obligațiune, iar principiul primul venit, primul servit se va aplica în continuare. De asemenea, maib își rezervă dreptul de a încheia anticipat oferta în cazul epuizării volumului total disponibil pentru subscriere.

Mai multe detalii despre avantajele și caracteristicile obligațiunilor corporative maib află
aici și din Prospectul de ofertă publică, iar în calitate de investitor ține cont că potrivit Codului Fiscal cuponul sau rata dobânzii obținute din deținerea obligațiunilor reprezintă o sursă de venit impozabil.


Pentru mai multe detalii despre această oportunitate de investiții, lasă o cerere online direct pe pagina maib și te vom contacta în scurt timp.

Investește inteligent.


Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.