Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă și câștigi premii memorabile

Cine nu visează la acel moment în care intră în propria casă, simțind că a atins unul dintre cele mai importante obiective ale vieții? Cu creditul imobiliar de la maib, tu conduci spre a-ți transforma acest scop în realitate. Mai mult, acum ai șansa nu doar să pășești pragul unei noi locuințe, dar și să celebrezi achiziția la unele dintre cele mai apreciate atracții turistice din țară.

Promoția Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă” face procurarea unei locuințe cu adevărat memorabilă. Vor fi oferite 30 de sejururi în cinci locații alese anume pentru a te ajuta să trăiești la maxim acest moment special din viața ta.

Ce trebuie să faci pentru a participa la tombolă?

  • Să iei un credit imobiliar de la maib în sumă de cel puțin 700 de mii de lei.
  • Pentru a-ți garanta participarea, este obligatoriu să completezi formularul de înregistrare.
     

Care sunt locațiile incluse în promoție?

Fiecare sejur este pentru două persoane și include o noapte de cazare, o cină specială și alte experiențe specifice locului.

La BERD`S, poți savura o experiență gastronomică desăvârșită și te poți relaxa la SPA, iar la Château Purcari poți degusta cele mai fine vinuri admirând peisaje pitorești, iar la Crama Mircești ai ocazia să te bucuri de gustul autentic al bucatelor într-o atmosferă tradițională. Clienții care vor câștiga un sejur la Castel Mimi se vor delecta într-o atmosferă exclusivistă și vor face o incursiune în istorie, iar cei care vor ajunge la  Et Cetera vor învăța din secretele vinificației departe de agitația orașului.


Perioada campaniei: 25 aprilie – 31 iulie 2024.


Pe durata promoției vor fi organizate trei extrageri în cadrul cărora vor fi stabiliți câte 10 câștigători. Toate detaliile sunt disponibile în regulamentul oficial și în sucursalele maib.

Tu alegi să investești în viitorul tău și să creezi amintiri pe care le vei prețui o viață întreagă. Cel mai frumos loc e acasă, iar maib este aici pentru a te susține.


Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.