Condiții mai bune pentru copiii diagnosticați cu cancer, internați la Institutul Oncologic

Copiii diagnosticați cu cancer, internați la Institutul Oncologic din Chișinău, se vor bucura de condiții mai bune de tratament, după ce secția oncohematologie pediatrică va fi modernizată, transmite IPN.

Asociația „Dăruiește Aripi” din România a înmânat administrației instituției medicale, cu titlu gratuit, studiul de fezabilitate pentru renovarea și modernizarea acestei secții, informează Ministerul Sănătății într-un comunicat de presă. În acest mod, asociația vine în susținerea copiilor diagnosticați cu cancer din Republica Moldova.

La eveniment a participat și senatoarea Nicoleta Pauliuc, ambasadorul României în Moldova, Cristian-Leon Țurcanu și ministra sănătății, Ala Nemerenco, care le-a mulțumit reprezentanților din România pentru suport și a declarat că Ministerul Sănătății din Republica Moldova va aloca resurse pentru implementarea proiectului de modernizare a secției și respectiv creare a unor condiții mai bune pentru micii pacienți, aflați în tratament, părinții și îngrijitorii lor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.