Cel mai frumos loc e acasă, iar cea mai bună ipotecă e la maib

Sărbătorile sunt magice și se transformă în clipe de neuitat, atunci când le petreci în propria casă. Dacă ai luat deja decizia importantă de a cumpăra o locuință, maib te ajută să parcurgi ușor și rapid drumul până la primul Crăciun acasă.

Fie că activezi în ţară sau în străinătate, la maib ai cea mai comodă şi avantajoasă soluţie de finanțare:

  • până la 2 200 000 de lei;
  • până la 30 de ani;
  • DAE - de la 8%;
  • finanțarea până la 100% din costul locuinței.
     

Iar ca mutarea la casă nouă să fie o plăcere, în perioada 1-31 decembrie 2021 toate creditele ipotecare includ un cadou: certificat în valoare de 2000 de lei pentru servicii de mutare.

Certificatul poate fi valorificat timp de un an pentru angajarea unei firme specializate, care îți va oferi toate cele necesare pentru transportarea în siguranță a lucrurilor, te va ajuta cu demontarea și montarea mobilierului, transportatul mobilierului și a lucrurilor personale.

Vino la maib și împreună cu specialiștii băncii îți vei îndeplini cea mai mare dorință într-un termen restrâns, astfel încât Anul Nou să îl întâmpini deja acasă.

Cel mai frumos loc e acasă, iar cea mai bună ipotecă e la maib.


Aplică online. Pentru mai multe detalii despre promoție accesează Programul campaniei.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.