Cauți de muncă în sectorul unde locuiești? delucru.md te ajută să găsești un job acolo unde îți dorești

Locația unui job este unul din top-3 factori primordiali când vine vorba de alegerea unui loc de muncă, spun angajații. De locul amplasării depinde timpul petrecut în drum spre și de la job, comoditatea rețelei de transport public sau a deplasării cu mașina, comoditatea față de școala sau grădinița unde ne ducem copii, existența unor magazine sau localuri unde putem lua prânzul - și lista poate continua. Ca să nu mai pomenim că, pentru multă lume, expresia „lucru aproape de casă” are mai multă greutate decât graficul de muncă sau salariul oferit.

Instrumentele de căutare oferă posibilitatea de a găsi un job după categorii, după profesii sau după denumirea companiilor. Aceste tipuri de categorisiri sunt, însă, destul de generale și nu includ delimitarea pe zona geografică când vine vorba de
locuri de muncă în Moldova.

Încercând să rezolvăm această dilemă despre care ne-au scris mulți utilizatori și să oferim o experiență cât mai plăcută celor care vizitează delucru.md, am adăugat pe site un nou mod de clasificare: locuri de muncă după sectoare.

Acum, dacă aplici la un job, nu mai trebuie să cauți pe internet amplasarea exactă a biroului sau să aștepți invitat la interviu ca să întrebi unde oare se află compania. Acum pe delucru.md poți găsi de muncă în sectoarele din Chișinău dar și din comuna/satul dorit: 

 

Astfel poți vedea din start ce joburi disponibile există în acea zonă - fără surpriza că jobul se află în alt capăt de oraș sau chiar în afara lui. Îți asumi din start unde va trebuie să te deplasezi și cât timp ți-ar lua să ajungi la viitorul loc de muncă.

Iar pentru cei care nu sunt din Chișinău și caută de lucru în regiuni, reamintim că pe site deja avem categoria Locuri de muncă după orașe. Toate astea - pentru a te aduce cât mai aproape de angajatorii potriviți și, de ce nu, confortabili pentru tine. Spor mare la căutare!

delucru.md


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.