Bancherii din cadrul MAIB au sărbătorit un an al comunității Activ la Superlativ

În luna septembrie echipa de alergători din cadrul Moldova Agroindbank a sărbătorit un an de la crearea comunității MAIB Activ la Superlativ și nu oricum, dar organizând o cursă de Trail Run la Orheiul Vechi. 36 de angajați au răspuns ”DA” provocării, participând la curse de 6, 14 și 22 de kilometri, admirând peisaje de o frumusețe greu de descris și sărbătorind în mișcare sportul, prietenia, spiritul de echipă, autodepășirea, modul activ și sănătos de viață.

Vezi aici un fragment din atmosfera de la Trail Run MAIB Activ la Superlativ - https://www.youtube.com/watch?v=dAWgW7W4tTA.

Pe parcursul unui an angajații MAIB și-au descoperit pasiuni, capacități și rezistență în picioare, au inclus în vocabularul zilnic, pe lângă noțiunile de DAE, credite, și cele despre ”pace” , ”distanță” etc., au totalizat mii de kilometri, au alergat curse creative ”pictând” în aplicațiile de alergare distanțe în formă de MAIB, MAIBuni, 14 octombrie, Chișinău etc. Și tot de un an, diminețile comunității sunt mai matinale, iar imaginile cu cursele alergate servesc colegilor în loc de ”Bună dimineața”, inclusiv ca inspirație și motivație despre distanțele cu care-și încep ziua de muncă, atunci când înlocuiesc adidașii pe clasicii pantofi.


”Moldova Agroindbank acordă o atenție sporită angajaților, stării de spirit și pasiunii care îi unește. Ne bucurăm să susținem proiectele de promovare a sportului și a modului sănătos de viață, iar faptul că multe dintre evenimentele de alergare în care se implică Superlativii de la MAIB presupun și o misiune caritabilă ne bucură enorm. Coeziunea de echipă a crescut fulminant între angajați datorită sportului și ne bucurăm că în cadrul MAIB se dezvoltă energia faptelor bune, modul activ și sănătos de viață”, a menționat Eugeniu Josan, șeful Departamentului Resurse Umane și Organizare.

Cristina Sotnic este lidera comunității, o alergătoare energică și un bun motivator, cu răspunsuri la întrebări, cu sfaturi și încurajări atât pentru alergătorii începători, cât și pentru cei care știu din plin rostul îndemnului ”Foc la ghete”. ”Timp de un an comunitatea Superlativilor de la MAIB a crescut până la 70 de angajați pasionați de alergare, dar creștem organic în continuare. Adevărul este că ne unește nu doar o pasiune comună, dar și o relație de prietenie și spiritul de echipă în cadrul proiectelor profesionale din aria de activitate bancară. Cine vine în comunitatea Superlativilor nu mai vrea să plece”, subliniază Cristina.

Pe parcursul primului an de la înființare, comunitatea MAIB Activ la Superlativ a participat la Maratonul Internațional Chișinău (în 2019 și 2020), la cursele Race for the Cure în susținerea persoanelor care luptă cu cancerul mamar, la cursele organizate de ”Run for Children” și ”Copil, Comunitate, Familie”, inclusiv la provocarea 2.7, a alergat primul Trail Run aniversar, iar următorul an va fi neapărat plin de mișcare, cu multe prietenii, zâmbete și emoții la superlativ în cadrul MAIB. Abia așteptăm să vă povestim ce urmează!..


 

_________

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.