„Aventurile Pălăriei Fermecate” în ospeției la copiii din Leova, Rezina, Cimișlia și Ungheni

Actorii Teatrului Muzical „Ambasadorii” din București au revenit în Republica Moldova cu turneul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate”, un proiect care pune în scenă colecția de cântece și povești dedicată copiilor „Cutiuța Muzicală”, informează Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României, care a sprijinit desfășurarea turneului.

Spectacolul „Aventurile Pălăriei Fermecate”, prezentat cu acces liber la Leova, Rezina, Ungheni și Cimișlia în perioada 17 și 20 aprilie 2024, a întrunit circa 2.500 de copii, părinți, oficialități locale. Spectacolul de teatru muzical, realizat de teatrul „Ambasadorii”, i-a încântat pe cei mici cu personaje îndrăgite precum Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul și Șoricica.

„Cutiuța Muzicala” este o colecție de cântecele pentru copii, povesti și cântece de leagăn, devenit un fenomen cultural, cu peste 1.500.000 de produse vândute, 10 albume și sute de cântece valorificate. La imprimarea melodiilor și-au dat contribuția voci celebre din România – precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.