Au fost premiați câștigătorii extragerii nr. 2 din cadrul Tombolei Agro 2021

 

 

 

Cea de-a doua rundă de norocoși din cadrul Tombolei Agro 2021 și-au ridicat premiile generoase oferite de partenerii noștri în cadrul unei ceremonii de înmânare, care a avut loc pe data de 13 aprilie, în incinta oficiului central al Mobiasbanca – OTP Group.

Câștigătorii premiilor din extragerea cu nr. 2 “Fertilizanți, semințe, produse de uz fitosanitar” au fost selectați în mod aleatoriu, prin intermediul platformei random.org și în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial.

Emoțiile împărtășite au fost dintre cele mai plăcute, atât pentru noi, cei de la Mobiasbanca – OTP Group, cât și pentru clienții și partenerii noștri.

"În această etapă a Tombolei Agro partenerii noștri sunt: Agarista Agricolă , WeTrade și Vadalex-Agro care au oferit premii foarte potrivite sezonului agricol: certificate valorice sau de reduceri pentru material semincer, fertilizanți, produse de uz fitosanitar și chiar produse propriu zis. Le mulțumim pentru că au ales să fie alături de noi și de clienții noștri, dar și că au fost de acord sa adere la această frumoasă inițiativă." declară Tatiana Maximov, șef departament Agro Business. 

“Compania Agarista Agricolă de-a lungul activității sale a susținut agricultorii, de aceea am salutat inițiativa Mobiasbanca – OTP Group, așa cum în această perioadă, deloc ușoară pentru agricultura noastră, acest proiect este binevenit” declară Diana Ionița, reprezentant Agarista Agricolă și Partener în cadrul Tombolei Agro 2021. 

 

 

 

 “Am oferit vouchere de reducere la produsele pentru care suntem distribuitori oficial pe piață, precum: materiale și utilaje agricole, produse de uz fitosanitar și material semincer. Principalul aport pe care îl putem aduce este marfă calitativă - la prețuri corecte” declară Mihail Crocmazan, reprezentant Vadalex-Agro și Partener în cadrul Tombolei Agro 2021. 

 

 

 

 "Am accesat un credit de 400 000 lei pentru capital circulant și datorită acestei alegeri corecte, am devenit și participant al Tombolei Agro, în care am câștigat un card de discount în valoare de 20% oferit de Vadalex-Agro. Cu siguranță îl vom utiliza și ne va fi de folos" menționează Grigore Cobzari, client Mobiasbanca – OTP Group. 

 

 

 

“Suntem clienți încă din anul 2012. Timp de 9 ani utilizăm serviciile Mobiasbanca – OTP Group, și chiar în cele mai grele momente, am primit finanțarea necesară, operativ și cu înțelegere. Orice ajutor și susținere din parte băncii este mereu binevenită.” afirmă Dumitru Paladi, client Mobiasbanca – OTP Group. 

 

 

 

 “Anul acesta orice premiu sau ajutor este binevenit, indiferent de forma acestuia: bănească, seminceră sau fungicidă. Am avut noroc și sunt printre câștigători. Sunt bucuros și aduc mulțumiri băncii și partenerilor săi” zice Vadim Ciobanu, client Mobiasbanca – OTP Group. 

 

 

 

Participă și tu la Tombola Agro!

Aplică, până pe 31 mai 2021, pentru un credit agro avantajos și vei fi înrolat automat în Tombola Agro 2021, unde poți câștiga numeroase premii oferite de partenerii noștri generoși.
Reduceri la: servicii de reparație, tehnica agricolă, dar și multe alte premii își așteaptă câștigătorii în cadrul celor 2 extrageri rămase.
Află detalii despre Tombola Agro 2021, dar și despre posibilitățile avantajoase de finanțare aici.

 

#agricultura pe upgrade

cu Mobiasbanca – OTP Group.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.