Ansamblul naţional „Joc” la 65 de ani

Ansamblul naţional „Joc” la 65 de ani

Ansamblul naţional „Joc” a împlinit 65 de ani de la înfiinţare, iar conducătorul acestuia, Vladimir Curbet, a ajuns la vârsta de 80 de ani. În plus, marchează 54 de ani de activitate în scenă. Concertul jubiliar a fost organizat la Palatul Naţional din Chişinău cu suportul Fundaţiei  „Edelweiss”.

Pe parcursul câtorva decenii de activitate, tradiţia dansului popular a fost prezentată spectatorilor din circa 65 de ţări din întreaga lume: Franţa, Portugalia, Australia, Noua Zeelandă, Belgia, Olanda, Danemarca, Finlanda, Germania, Grecia, Turcia, Egipt, Libia, Tunisia, Siria, Liban, Mexic, Venezuela, Columbia, Argentina, Brazilia, Peru, Ecuador, Chile, Uruguai, India, etc.

Aneta Serbuşcă, Director Executiv Fundaţia Edelweiss: „Sunt foarte mulţumită că Fundaţia Edelweiss a reuşeşte să susţină proiecte culturale şi personalităţi culturale ale Republicii Moldova. Din partea consiliului Fundaţiei Edelweiss şi a fondatorului, domnului Vlad Plahotniuc, aş vrea să aduc sincere felicitări şi urări de bine. La mulţi ani şi la mai mult şi la mai mare.”

Diana Danu, purtător de cuvânt, Vlad Plahotniuc: „Vin aici să vă exprim adâncul respect şi admiraţie pentru frumoasa şi excelenta dumneavoastră carieră, atât din partea mea personală, cât şi din partea domnului Plahotniuc.”

La eveniment au fost prezenţi  iubitorii de folclor, oameni de cultură şi funcţionari de stat care au adresat urări de bine colectivului „Joc” şi conducătorului acestuia, dlui Vladimir Curbet, care a glumit din scenă: „Să ne dea Dumnezeu sănătate şi, cine poate, şi câte un bacşiş câteodată „

***

Fundaţia Edelweiss este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi apolitică, înfiinţată de către omul de afaceri Vlad Plahotniuc în scopul creării unor oportunităţi echitabile pentru oamenii talentaţi şi dezavantajaţi din Republica Moldova. Fundaţia are misiunea de a contribui la dezvoltarea societăţii prin elaborarea şi implementarea unor proiecte în domeniul cultural, educaţional, social, economic şi de protecţie a mediului înconjurător. Toate iniţiativele fundaţiei se bazează pe ideea că toţi oamenii trebuie să aibă posibilitatea să-şi atingă pe deplin potenţialul pentru a contribui la dezvoltarea societăţii. Aceasta poate fi realizat prin crearea oportunităţilor pentru oamenii talentaţi, sprijinirea tinerilor capabili, încurajarea iniţiativelor care dezvolta potenţialul oamenilor de a-şi îmbunătăţi propria viaţă şi susţinerea programelor ce vor contribui la dezvoltarea societăţii noastre. Fundaţia crede în dreptul fiecărui individ de a-şi construi singur destinul şi viitorul. Credem atât în tineri, pentru că în ei se află entuziasmul, dinamismul şi forţa inovatoare, cât şi în vârstnici, pentru că ei ne aduc încrederea, înţelepciunea şi experienţa anilor.

Departamentul relaţii publice Edelweiss

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.