Accident violent cu implicarea unui microbuz de rută. Opt persoane au fost rănite

Opt persoane au ajuns la spital după ce un microbuz de pe ruta Soroca-Bălți a fost implicat într-un accident rutier. Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de joi, 13 mai, în satul Elizaveta din municipiul Bălți.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Bălți, un automobilul de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, în circumstanțe necunoscute, a ieșit pe banda de sens opus și s-a ciocnit frontal cu microbuzul de rută, care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, șase pasageri din microbuz și două persoane din automobil s-au ales cu diverse traumatisme, fiind transportate la spitalul municipal Bălți pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat de comiterea acestuia.

Contactată de IPN, Mihaela Petrova, specialist în relații cu publicul din cadrul Spitalului clinic Bălți, a declarat că una dintre persoanele aduse la spital, o femeie în vârstă de 73 de ani, a fost internată în stare gravă în secția reanimare. Ceilalți pacienți se aflau în proces de examinare în Departamentul unitate primiri urgente a spitalului.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.