Accesează oferta de credit imobiliar direct din telefon

Maib, lider în inovația bancară, transformă serviciile financiare cu o noutate revoluționară: acum poți accesa oferta de credit imobiliar direct din smartphone-ul tău, 24/7.

Explorează oferta pentru ipotecă prin doar câteva clickuri pe ecranul telefonului tău. Fără drumuri la bancă, fără stres – doar confort și rapiditate. Aplicația maibank face ca visul tău de a avea propria casă să fie mai accesibil și mai ușor de realizat.


Cum funcționează?

  • descarcă aplicația maibank;
  • abonează-te la oferta de credit;
  • accesează oferta de credit imobiliar și descoperă suma disponibilă pentru tine;
  • poți solicita instant o consultație la telefon.


În oferta la creditul imobiliar disponibilă în maibank, vezi suma aproximativă care ți-ar putea fi acordată, graficul preliminar de achitare, informații despre rata dobânzii și DAE, precum și un calcul estimativ al plății lunare. Este comod și mereu la îndemână!

De ce creditul imobiliar de la maib?

Echipa maib este pregătită să ofere consultanță personalizată ca fiecare etapă a procesului de creditare să fie ușoară și pe deplin înțeleasă. Ne angajăm să-ți oferim un parcurs simplu și transparent, care include asistență oricând ai nevoie și aprobare rapidă.

Pentru detalii suplimentare despre creditele imobiliare și cum te putem ajuta să începi să-ți trăiești visele în noua ta casă, te invităm să vizitezi centrul ipotecar maib sau oricare sucursală. Mai mult, poți solicita o
consultație gratuită online sau la telefon, pentru că știm să apreciem timpul clienților noștri.


Până pe 31 iulie, ia un credit ipotecar de la maib, de cel puțin 700 de mii de lei, și participă la promoția care transformă procurarea unei noi locuințe într-un moment cu adevărat memorabil. Poți fi unul dintre norocoșii care se va bucura de un sejur în una dintre cele mai apreciate locații din țară. Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă!

Acum e momentul să faci primul pas către locuința ta de vis. Tu decizi să începi o nouă etapă în viața ta!

Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.