10 000 000 de lei donația maib pentru susținerea poporului ucrainean

De la începutul războiului din țara vecină maib și-a manifestat solidaritatea și compasiunea față de poporul ucrainean, susținând refugiații ucraineni printr-un șir de acțiuni (curs valutar pentru hryvna ucraineană, zero comisioane pentru un șir de operațiuni, carduri bancare etc.), dar și prin donații lunare în contul special deschis de Guvernul Republicii Moldova de susținere a refugiaților. În luna decembrie maib cumulează o donație totală de 10 000 000 de lei transferată pe contul de binefacere deschis de autorități.

Suma impresionantă de 10 000 000 lei este constituită din donația salariilor membrilor Consiliului băncii, Președintelui maib și membrilor Comitetului de Conducere, din donațiile lunare din numărul tranzacțiilor cu cardurile maib, dar și alte donații în contul special
„Help Ukraine” prin intermediul maibank și la terminalele de autoservire.

Menționăm că în cele 10 luni de la declanșarea războiului, maib a transferat lunar o sumă fixă pentru fiecare tranzacție realizată cu un card de debit sau de credit emis de bancă și pentru fiecare plată efectuată la orice POS-terminal și în rețeaua e-commerce, prima tranșă în sumă de 1 522 809 lei fiind donată în susținerea cetățenilor ucraineni refugiați din calea războiului în luna martie a acestui an.

Mobilizarea clienților și angajaților maib reprezintă un gest de solidaritate profundă față de cetățenii ucraineni care trăiesc drama războiului. Acest proiect este cel mai de anvergură din portofoliul de proiecte de responsabilitate socială corporativă ale maib din 2022.


Maib mulțumește tuturor clienților care au utilizat frecvent cardul bancar emis de bancă, donatorilor – pentru mărinimie și suportul financiar oferit în această inițiativă de binefacere pentru o cauză nobilă.

Maib – alături de poporul ucrainean! Să fie pace!


*******

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.